Nood aan een stille studieplek tijdens de examenperiode? In elke Antwerpse bibliotheek zijn er plekjes ingericht waar studenten welkom zijn.

Een studieplek in Permeke met een blokkende student.

 

 

 

 

Studieplekken in bib Permeke

Bibliotheek Permeke werkte een speciale regeling uit voor scholieren en studenten. Zij kunnen hun eigen studieplek met aansluiting voor een laptop en gratis wifi reserveren via een online applicatie. Er is geen aparte studentenbalie meer.

Hoe werkt de app Bookaplace?

Op zoek naar een studie-, lees- of werkplek in Permeke? Verzeker je van een plaats door vooraf te reserveren via Bookaplace. Dat is een gratis webapplicatie, toegankelijk voor iedereen. Zo ben je zeker dat je een plaats hebt en hoef je niet meer in de rij te staan.

Coronaproof studeren in de bib

  • Respecteer de stilte en draag steeds een mondmasker in de bib, ook wanneer je zit.
  • De studieplekken zijn alleen individueel te gebruiken. Samen zitten is niet toegestaan, ook niet met iemand die tot je eigen bubbel behoort.

Studieplekken buiten de bibliotheek

Geen plekje gevonden in de bib? Op verschillende unieke locaties in Antwerpen worden tijdens de examens studieplekken ingericht, sommige bovendien met een prachtig uitzicht over de stad. Je vindt de lijst terug op www.study360.be.