Welkom in de bibliotheek!

We doen er alles aan om je maximaal van onze diensten te laten genieten, in veilige en ontspannende omstandigheden. Vanaf maandag 28 september kan je ook opnieuw gebruikmaken van de verblijfsfunctie van de bib.

Een papa leest een verhaaltje voor aan zijn kind.

Als je langer wil verblijven in de bib (studieplek, computer gebruiken, krantenhoek), is registratie verplicht.

Meld je vooraf aan de balie of scan de QR-code als die aanwezig is en vul je A-kaartnummer in.

Neem nog enkele voorzorgsmaatregelen in acht

• Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. De Antwerpse bibliotheken bieden uitgebreide digitale diensten aan waar je ook thuis gebruik van kunt maken.
  • Minder mobiele personen kunnen zoals altijd gebruik maken van onze bezorgservice Bib aan Huis.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht in elke bibliotheek voor iedereen boven de 12 jaar.
  • Houd minstens 1,5 meter afstand van anderen en respecteer de hygiënemaatregelen.
  • Je hoeft je bezoek niet te beperken in tijd. Maar denk eraan dat er wel een beperking is in het aantal bezoekers dat gelijktijdig aanwezig mag zijn in de bibliotheek.
  • Ben je nog geen lid van de bib of is je lidmaatschap vervallen? Vraag een abonnement of verlenging aan via het e-loket van stad Antwerpen

Raadpleeg de Uitkalender

Je vindt het volledige overzicht terug in de Uitkalender.

Samen tegen corona: lees meer over de maatregelen in stad Antwerpen