Uitbreiding uren onbemande bib

Sinds 1 september breidden de uren van de onbemande bib uit in bib Arena in Deurne en bib Bist in Wilrijk. Dit betekent dat deze bibliotheken langer open zijn zonder dat er personeel aanwezig is. Zo kunnen meer mensen van de bib gebruik maken.

Een jonge vrouw met tattoos op haar armen en een stapeltje boeken in de arm kiest strips. Op de achtegrond een rek met tijdschriften.

Door de uitbreiding van de onbemande bib, zijn beide bibliotheken doorlopend open van 8 uur tot 22 uur. De bemande openingsuren blijven ongewijzigd. Tijdens de onbemande uren kunnen bezoekers materialen terugbrengen en nieuwe materialen ontlenen. Je kan tijdschriften en kranten lezen en je kan gebruik maken van de computers en afdrukken, kopiëren en scannen.

Bekijk de nieuwe uren hier.