StuDay wordt StuDays van 17 september tot en met 31 oktober

StuDays 2020 geeft elke student een gratis trimesterabonnement voor alle Antwerpse openbare bibliotheken.

Vrouw met stapeltje boeken van de bib

Even ontsnappen aan je studieboeken en op zoek naar cd’s, strips, films of ontspanningslectuur? Of heb je nood aan verdieping of een second opinion bij je cursussen? In de bibliotheek vind je het gratis en allemaal netjes bij mekaar. De bib hééft het voor jou!

Kom naar één van de 16 Antwerpse bibliotheken om te lezen, studeren of surfen op het internet. Van 17 september tot en met 31 oktober krijg je op vertoon van je studentenkaart een gratis abonnement voor drie maanden In elke bibliotheek krijg je bovendien toegang tot 7.000 kranten en tijdschriften in verschillende talen op de publieke computers of op jouw eigen tablet of smartphone. Waar wacht je nog op?

Praktisch

• Meld je tussen 17 september en 31 oktober aan de balie van eender welke Antwerpse bibliotheek.
  • Breng je A-kaart mee of je elektronische identiteitskaart.
  • Je krijgt een gratis bibabonnement dat drie maanden geldig is.

Bekijk het digitale aanbod van de bib
StuDays eventpage op Facebook
www.studays.be