Publieksonderzoek Antwerpse bibliotheken

De Antwerpse bibliotheken vragen jouw mening. Graag horen we hoe je het aanbod en de dienstverlening van de bib ervaren hebt. Zo kunnen we onze werking verbeteren en de diensten nauw laten aansluiten bij jouw wensen.

Een jongen maakt huiswerk in de bib. Een jonge man en een oudere man lezen een krant.

Tot 31 mei 2022 kan je onze enquête invullen. De enquête is volledig anoniem en neemt zo’n 10 minuutjes van jouw tijd in beslag.

Voor elke ingevulde enquête wordt 1 m² regenwoud gered van verdwijning, in samenwerking met de organisatie World Land Trust. Bovendien maak je kans op één van de Bongo-bonnen t.w.v. € 250. Of win één van de 10 huiskameroptredens van een stadsdichter, een stand-up-comedian of een muzikant.