Pop-up SamenLezen tijdens de Jeugdboekenmaand

In maart 2020 staat het thema 'Kunst' centraal tijdens de Jeugdboekenmaand. SamenLezen nodigt Antwerpse secundaire scholen uit om deel te nemen aan pop-upsessies op bijzondere locaties.

Tijdens de Jeugdboekenmaand organiseren de Antwerpse bibliotheken voor de vierde keer pop-up SamenLeesmomenten voor leerlingen van 12 tot 15 jaar. Dit jaar vinden deze gratis leessessies plaats in de vijf Antwerpse musea.

Leerlingen worden getrakteerd op een mooi verhaal en een passend gedicht. Aansluitend volgt een rondleiding of een ‘slow-art’-moment. Een sessie duurt in totaal 2 uur.

Bent u geïnteresseerd? Schrijf u ten laatste op 5 februari in met het online inschrijfformulier 2020. Kies een museum en duidt twee passende momenten aan. Op basis hiervan stellen wij een planning op.

www.samenlezen.be
info@samenlezen.be