Podcast: bib Arena leest voor

Als alternatief voor de voorleesuurtjes in de bib biedt Arena podcasts aan. Zes auteurs van kinderboeken lezen zelf voor uit eigen werk.

Meisje luistert naar een podcast in de bibliotheek

Auteurs, uitgevers en bibliotheken verzinnen noodgedwongen creatieve oplossingen om zoveel mogelijk leesplezier te verspreiden.

Bibliotheek Arena biedt samen met cultuurcentrum Deurne de Leeslekkervoorleesuurtjes online aan om kinderen te blijven verrassen met heerlijke verhalen.

Gratis podcasts

Podcasts zijn audiobestanden die je kan beluisteren op je smartphone, tablet of computer. De auteurs van de mooiste kinderboeken komen zomaar de huiskamer binnengewandeld via de podcasts van bib Arena. Nestel je onder een warm dekentje en geniet van online verhaaltjes die de auteurs zelf voor jou voorlezen.

Auteurs lezen voor