Haal gratis een filmfestival in huis

Spraakmakende documentaires, straffe (kort)films, films voor kinderen én boeiende wereldcinema. Als lid van de Antwerpse bibliotheken streamt u gratis en onbeperkt films van het online-'video on demand'-platform Dalton.be.

Geniet van thuis uit van het beste van MOOOV filmfestival, DOCVILLE, Kortfilmfestival Leuven of JEF filmfestival. De bib werkt hiervoor samen met het streamingplatform Dalton, dat gratis toegankelijk is via uw Mijn Bibliotheekaccount.

Dalton biedt hiermee een aanvulling op de bestaande dvd-collecties in de bibliotheken.

Hoe werkt het?

De streaming gebeurt via Mijn Bibliotheek volgens een eenvoudig stappenplan:

1. Hebt u nog geen Mijn Bibliotheekaccount? Registreer u dan eerst.
  2. Surf naar www.dalton.be
  3. Klik rechtsbovenaan op Aanmelden
  4. Kies voor Aanmelden via Mijn Bibliotheek
  5. Meld je GRATIS aan met je Mijn Bibliotheekaccount

LET WEL!

Dalton Distributions liet ons recent weten dat er technische problemen zijn bij de login van bibliotheekleden. Als u een mail stuurt naar Info@dalton.be en vermeldt dat u lid bent van de bibliotheek van Antwerpen, krijgt u gratis een login.

Bekijk het promofilmpje over gratis kinderfilms