Gratis winters stadsgedicht voor A-kaarthouders

Zoek je nog leuke raamdecoratie en heb je een A-kaart? Haal dan in je bibliotheek een gratis lichtgevende versregel, ontworpen door stadsdichter Seckou Ouologuem.

Raamsticker met eerste  versregels van Seckou: 'Ik luister lustig naar letters van licht en lucht die lief lachen op mijn raam'

Met je A-kaart haal je een van de 10 verzen op in een Antwerpse bibliotheek. Behalve zijn eigen vers geeft Seckou er nog een hoop extra woorden bij. Knip, puzzel en schik woorden en maak je eigen unieke gedicht. Met de herkleefbare sticker kan dat zo vaak je wilt, zonder lijmresten op propere ruiten.

Het is bovendien een glow-in-the-dark sticker, dus 's avonds en 's nachts licht het gedicht zachtjes op.

• Wil jij ook zo'n leuk glow-in-the-dark vers aan je raam? Je kan de raamsticker gratis ophalen in de bib in jouw buurt tijdens de openingsuren.
  • Breng je A-kaart mee. Heb je nog geen A-kaart? Vraag er een aan de balie.
  • De actie loopt zolang de voorraad strekt.

Lees alle stadsgedichten van Seckou Ouologuem op www.iedereenstadsdichter.be