Gezocht: Antwerpse boekenwormen

Verslindt u boeken aan een hoog tempo? Overstelpt u vrienden en kennissen met leestips? En kent u de mooiste plekjes in onze stad om rustig een boek of strip open te slaan? Dan bent u de ideale Stadslezer voor Antwerpen Leest.

Vrouw zit te lezen aan de waterkant

Antwerpen Leest

Antwerpen Leest is een nieuw digitaal platform voor alle lezers, voorlezers en verhalenvertellers van de stad. Het wordt gevuld met de beste boekentips voor elk genre, de meest knusse leesplekjes en een overzicht van literaire activiteiten in Antwerpen.

Of u nu houdt van dikke romans, strips, luisterverhalen, spoken word, of slam poetry, alles krijgt een eigen stekje op Antwerpen Leest. Een plek waar bibliotheken, boekhandels, uitgeverijen, literaire organisaties en uiteraard lezers elkaar ontmoeten.

Benieuwd hoe het eruit zal zien? Neem dan eens een kijkje bij Leuven Leest of Gent Leest. In de zomer komt het volledig gevulde platform online.

Lees en bouw mee

Hebt u zin om het platform mee uit te bouwen? Als Stadslezer schrijft u ongeveer 3 keer per jaar een stukje voor Antwerpen Leest. Dat kan gaan over een fantastisch boek dat u las, een schitterend luisterverhaal, uw nieuwe favoriete leesplek met het mooiste uitzicht of het gezelligste hoekje, of een leuke literaire activiteit waar u naartoe ging. Natuurlijk krijgt u begeleiding waar nodig - en natuurlijk de heerlijke warmte van de lezerscommunity.

Schrijf u in

Rep u naar Antwerpen Leest en schrijf u in als Stadslezer.

Meer info

Mail naar info@antwerpenleest.be