Digitaal krantenarchief vernieuwd

Wist je dat je via de bibliotheek in alle krantenarchieven artikels kan zoeken? Het krantenarchief in de catalogus ziet er sinds kort wat mooier uit. Neem snel een kijkje.

Vrouw leest de krant op een tablet van de bib

Artikels krijgen nu een mooie lay-out. Als er in het oorspronkelijk krantenartikel een afbeelding stond, staat die er nu ook bij.

In het krantenarchief zoeken

Via het zoekvenster op de homepagina kun je een opzoeking doen in het krantenarchief.

Ben je in de bibliotheek?

Je hebt toegang tot alle artikels in het digitale archief van kranten- en tijdschriftartikelen. Begin meteen te lezen op een toestel van de bib of op je eigen toestel.

Niet in de bibliotheek?

Buiten de muren van de bib (of de school) kan je het archief raadplegen door je eerst aan te melden bij Mijn Bibliotheek. Heb je nog geen profiel? Neem je A-kaart er bij en registreer je nu.