Bibliotheek Antwerpen in coronatijden

Antwerpse bibliotheken in coronatijden

Je kan boeken en andere materialen lenen, een pc of studieplek gebruiken. We doen ons uiterste best om je bezoek prettig en corona-veilig te laten verlopen. Het dragen van een mondmasker in de bibliotheek is vanaf zaterdag 20/11/2021 voor iedereen vanaf 10 jaar verplicht.

Vogelperspectief zicht van op de eerste verdieping in Bib Bist in Wilrijk

Wil je de bibliotheek bezoeken? Hou rekening met deze maatregelen.

• Ontsmet je handen wanneer je de bib binnenkomt.
  • Houd minstens 1,5 meter afstand van anderen.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht voor iedereen die ouder is dan 10 jaar (verstrenging mondmaskerplicht vanaf 20/11/2021).
  • Kom niet naar de bibliotheek wanneer je verkoudheidsklachten hebt en uiteraard niet wanneer je in quarantaine zit.

Activiteiten in de bib

Raadpleeg de Uitkalender.

Liever thuisblijven?

• De Antwerpse bibliotheken hebben heel wat digitale diensten waar je gratis gebruik van kunt maken met je Mijn Bibliotheekprofiel. Bekijk de online dienstverlening.
  • Minder mobiele personen kunnen zoals altijd een beroep doen op onze bezorgservice Bib aan Huis.

Samen tegen corona: lees meer over de maatregelen in stad Antwerpen