Bestemming: Bib! in Berchem een groot succes!

Boeken laten je altijd een beetje reizen - in iemands hoofd, naar een ander continent of zelfs een andere eeuw – en deze zomer doen ze dat nog meer, want dan loopt de derde editie van Bestemming: Bib!

Bib Berchem, ©Michiel Devijver en Iedereen Leest

Ben je tussen 3 en 18 jaar en heb je zin in een leestrip? Haal dan in één van de deelnemende bibliotheken een reispas en doe mee met 'Bestemming: bib!' Wie vier boeken leest, maakt kans op een mooie prijs!

Bij Bib De Poort (Berchem) gingen ze zelfs nog een stapje verder. Daar werd eind juni met een tiental kinderen een incheckbalie geknutseld. Als die jonge helpers nu in de bib komen, bewonderen ze trots hun eigen werk.

Ook werden er de reispassen vroeger en actiever meegegeven aan leerkrachten die in juni op bezoek kwamen. ‘We merkten uit voorgaande edities dat die promotie veel invloed heeft, dus dat zullen we volgend jaar zeker opnieuw doen’, vertelt Vanessa Nossin.

Vanaf half augustus kunnen deelnemers hier niet enkel hun reispas inleveren, maar kunnen ze poseren voor een greenscreen waardoor ze op foto worden gekatapulteerd naar hun favoriete bestemming!

Het succes van bib De Poort (Berchem), viel niet enkel bij de Antwerpenaren in de smaak maar ook bij Iedereen Leest. Zij bezochten de bib en schreven er dit fijne artikel over

Ben jij ook benieuwd geworden naar bestemming: Bib! ?
Ga dan snel je reispas halen bij een van de deelnemende bibliotheken.

• Antwerpen - Luchtbal
  • Berchem - De Poort