Antwerpse bibliotheken verlengen openingsuren tijdens examenperiode

ย Van 30 mei tot 22 juni breiden de Antwerpse bibliotheken speciaal voor blokkende studenten en scholieren de openingsuren uit.ย

Twee meisjes die in de bib blokken

๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“ Kom in alle rust of gezellig samen studeren

Nood aan een plek waar je in alle rust kan studeren? Of liever studeren en chillen samen met je vrienden?ย Reserveer jouw studieplek online of in de bib.

Alles wat je moet weten over studeren in de bib vind je op antwerpen.bibliotheek.be/studieplekken.

๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐ŸŽ“ Aangepaste openingsuren voor studenten

Heel wat bibliotheken blijven langer open zodat jij lekker kan doorblokken.
Ontdek de aangepaste openingsuren in jouw bib

De bibliotheken zijn tijdens de uitgebreide openingsuren voor studenten niet open voor andere diensten (uitlenen, reserveren, de krant lezen,...).

๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐ŸŽ“ Waarom studeren in de bib?

De bib is dรฉ plek waar je in alle rust kan studeren en focussen op je studie. Geen afleiding van apps, likes, vlogs, blogs, broertjes, zusjes, ouders of andere stoorzenders, enkel aandacht voor het allerbelangrijkste: slagen dit jaar.