Hebt u een vraag of suggestie voor de bibliotheek? Medewerkers van het stedelijk contactcenter staan klaar om u te helpen. Voor de meest voorkomende bibvragen zijn er standaard e-formulieren.

Bezoeker vraagt info aan de balie van bib Driehoek

Het stedelijk contactcenter is bereikbaar:

• Op maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur.
  • Via het telefoonnummer 03 22 11 333.
  • Via mail: bib.klantendienst@antwerpen.be
  • Per post: Klantendienst bibliotheken - De Coninckplein 26 - 2060 Antwerpen.

Hebt u een vraag voor de bibliotheek? Gebruik het juiste elektronisch formulier:

• Contactformulier: voor algemene vragen of mededelingen.
  • Aankoopsuggestie: als u vindt dat een bepaalde titel ontbreekt in onze collectie.
  • Bibbus: als u een bezoek van de bibbus wilt aanvragen voor uw school.
  • Bibliotheekbezoek: voor leerkrachten die een klasbezoek willen aanvragen.
  • Boekenpakket: als u voor uw school of organisatie boekenpakketten wilt bestellen.
  • Educatieve koffer: als u voor uw school of organisatie speciale boekenpakketten rond een thema wilt bestellen.
  • Rondleiding Permeke: als u voor uw school of organisatie een rondleiding in de hoofdbibliotheek wilt aanvragen.
  • Speciale leenvoorwaarden: voor stedelijke diensten en socioculturele organisaties die speciale leenvoorwaarden willen aanvragen.