Dvd
Nederlands
Perikelen van styliste Betty die qua liefde de boot gemist heeft, haar broer Kirk die als werkeloze acteur overspannen thuis zit en de rest van de familie Kruys.
Taal
Nederlands
Uitgever
E One, © 2017
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2017
Speelduur
8 x 40 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden
EAN
8711983967014

Besprekingen

Seizoen 3* van een komedieserie met een dramarandje (2015-), geschreven door Linda de Mol, die ook de hoofdrol speelt, en geregisseerd door Will Koopman (Gooische vrouwen). Bette Kruys is een hardwerkende 46-jarige styliste van BN’ers. Ze lijkt een mooi leven te leiden, maar ze vindt zichzelf te dik en diep van binnen is ze altijd op zoek naar liefde en erkenning. De verhaallijnen draaien om haar en haar familie: homobroer Kirk, een werkeloze acteur (Rop Verheijen), zijn overspelige man Morten en vader Thomas (Hans Dagelet), een schrijver/innemer die wil gaan trouwen met Ruxandra, een 30 jaar jongere Roemeense ex-paaldanseres (Elise Schaap). Bette valt zelf voor de ongestylde aannemer Johan (Marcel Mutsaers). Aan het eind van het tweede seizoen werd Thomas vanwege zijn drankprobleem in de steek gelaten door de hoogzwangere Ruxandra. Om haar terug te winnen gaat hij in therapie bij psychiater Rozemarijn (Monic Hendrickx). Bette heeft een huwelijksaanzoek gekregen van Johan, die nog ste…Lees verder

Over Will Koopman

Will Koopman (Amsterdam, 12 oktober 1956) is een Nederlands regisseuse. Koopman is vooral bekend door de televisieseries Unit 13 en Gooische Vrouwen, en de bioscoopfilm Terug naar de kust (2009).

Levensloop

Koopman werkte jarenlang achter de schermen bij films als Ik ben Joep Meloen (1981), Moord in extase (1984) en Te gek om los te lopen (1981). In 1992 besloot ze zich op het regiewerk te richten en regisseerde ze voor de VARA de politieserie Bureau Kruislaan, met onder anderen Mary-Lou van Stenis en Lieneke le Roux. Later in de jaren negentig regisseerde ze de televisieserie Vrouwenvleugel, die in 1994 werd bekroond met een Gouden Televizier-Ring.

Will was met enkele anderen verantwoordelijk voor de dramaserie Baantjer, wekelijks goed voor drie miljoen kijkers. In 2005 begon Koopman met de opnames van de successerie Gooische Vrouwen. De serie trok el…Lees verder op Wikipedia

Suggesties