Boek
Nederlands

Dordogne

Viggo Waas (auteur)
+1
Dordogne
×
Dordogne Dordogne

Dordogne

Viggo Waas (auteur)
‘De laatste jaren was het zover gekomen dat hij niet meer wist wat hij precies voor wie voelde. Wat hij voelde voor zijn vriendin, voor zijn dochter, zijn zoontje, wat hij voelde voor zijn beste vriend, zijn ouders, zijn broer. Hij beschreef zijn gevoelsleven aan zijn therapeute als een vlakke lijn. De lijn die je ook op monitoren ziet als een patiënt na minutenlange reanimatie geen hartslag meer
Onderwerp
Emoties, Gezin
Titel
Dordogne
Auteur
Viggo Waas
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Nijgh & Van Ditmar, © 2020
223 p.
ISBN
9789038804194 (paperback)

Over Viggo Waas

CC BY 2.0 - Foto van/door Wouter Kiel

Viggo Waas (Amsterdam, 18 april 1962) is een Nederlands cabaretier, acteur, televisieprogrammamaker, schrijver, zanger en voetbaltrainer.

Biografie

Waas ging naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Toen hier een lustrum werd gevierd, gaf Waas een optreden samen met Joep van Deudekom en Peter Heerschop, die twee klassen hoger zaten.

Carrière

Hoewel hij onder het grote publiek voornamelijk bekend is geworden door zijn wekelijkse optredens in het VARA-programma Kopspijkers (sinds 1998, waar hij vaak Johan Cruijff imiteerde), maakte hij sinds 1987 al cabaret met de groep NUHR (Niet Uit Het Raam).

Sinds 1998 speelt hij als medeoprichter mee in De Ploeg.

In de televisieserie Spangen (in het seizoen 2000/2001) was hij te zien als Ron Sterling en ook had hij een rol in de telefilm Ochtendzwemmers (2001). Verder speelde hij in de…Lees verder op Wikipedia