Dvd
Nederlands

Flikken Maastricht. Seizoen 14

Victor Reinier (acteur), Angela Schijf (acteur)
Het politieteam van Maastricht onderzoekt ingewikkelde zaken.
Titel
Flikken Maastricht. Seizoen 14
Acteur
Victor Reinier Angela Schijf
Taal
Nederlands
Uitgever
TRC, © 2020
4 dvd-video's
Speelduur
ca. 450 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
8720195290049

Besprekingen

Seizoen 14 (2020) van de Nederlandse politieserie met als bekendste acteurs Victor Reinier en Angela Schijf in de rol van Floris Wolfs en Eva van Dongen. In de eerste aflevering van het seizoen lijkt de strijd van Wolfs en Eva tegen het geheime genootschap Virtus en Justitia verloren. Ze worden aangehouden naast het lijk van Louis Dearden, voorzitter van het hof van assisen in Luik, die is vermoord met wapens waarop DNA van Wolfs en Eva wordt gevonden. Als deze zaak is opgelost krijgen ze weer met de ‘normale’ zaken te maken, zoals een vergismoord, een afrekening en de ontsnapping van een TBS-er. Maar ook Virtus et Justitia blijkt nog niet uitgeschakeld. 13 afleveringen.

Over Victor Reinier

CC BY 2.0 - Foto van/door TBWA\Busted

Victor Reinier Nieuwenhuijzen (Amsterdam, 2 mei 1963) is een Nederlands acteur, scenarioschrijver, regisseur en presentator.

Biografie

Nieuwenhuijzens vader was de grafisch ontwerper Kees Nieuwenhuijzen en hij is een neef van de actrice Annet Nieuwenhuijzen. Hij studeerde af in 1989 aan de Amsterdamse toneelschool. Vervolgens studeerde hij een jaar aan de Gatelay/Poole Acting Studio in New York met de meisnertechniek.

Loopbaan

Sinds 1988 speelde Reinier in verschillende televisieseries, films en theaterproducties. Hij werd bekend in de jaren negentig door zijn rol als Dick Vledder in de populaire politieserie Baantjer. In 1997 won de serie de Gouden Televizier-Ring voor het beste programma op de Nederlandse televisie van dat jaar. In 1999 kwam er een televisiefilm met de cast van de serie: Baantjer: De Cock en de wraak zonder einde. De serie is gedurende 12 seizoene…Lees verder op Wikipedia

Suggesties