Dvd
Nederlands

Flikken Maastricht. Seizoen 13

Victor Reinier (acteur), Angela Schijf (acteur)
Het politieteam van Maastricht onderzoekt ingewikkelde zaken.
Titel
Flikken Maastricht. Seizoen 13
Acteur
Victor Reinier Angela Schijf
Taal
Nederlands
Uitgever
TRC, © 2019
4 dvd-video's
Speelduur
ca. 585 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
8718274549362

Besprekingen

Seizoen 13 van de Nederlandse politieserie met als bekendste acteurs Victor Reinier en Angela Schijf in de rol van Floris Wolfs en Eva van Dongen. In de eerste aflevering van het seizoen ligt Eva nog in het ziekenhuis als gevolg van haar ontvoering door een Albanese drugsbende. Haar collega’s krijgen te maken met de ontvoering van een kind en een vermissing. Eva gaat weer aan het werk, maar wordt ze ooit nog de oude, en wat doet dit alles met Wolfs, die op het punt stond haar ten huwelijk te vragen? Nieuwe personages zijn onder meer de Brabantse corrupte commissaris Groenen (Jop de Vries) en procureur-generaal Philippe Schalkwijk (Harry van Rijthoven), beide lid van Virtus et Justitia, een geheim genootschap van invloedrijke Nederlanders en Vlamingen. 13 afleveringen.

Over Victor Reinier

CC BY 2.0 - Foto van/door TBWA\Busted

Victor Reinier Nieuwenhuijzen (Amsterdam, 2 mei 1963) is een Nederlands acteur, scenarioschrijver, regisseur en presentator.

Biografie

Nieuwenhuijzens vader was de grafisch ontwerper Kees Nieuwenhuijzen en hij is een neef van de actrice Annet Nieuwenhuijzen. Hij studeerde af in 1989 aan de Amsterdamse toneelschool. Vervolgens studeerde hij een jaar aan de Gatelay/Poole Acting Studio in New York met de meisnertechniek.

Loopbaan

Sinds 1988 speelde Reinier in verschillende televisieseries, films en theaterproducties. Hij werd bekend in de jaren negentig door zijn rol als Dick Vledder in de populaire politieserie Baantjer. In 1997 won de serie de Gouden Televizier-Ring voor het beste programma op de Nederlandse televisie van dat jaar. In 1999 kwam er een televisiefilm met de cast van de serie: Baantjer: De Cock en de wraak zonder einde. De serie is gedurende 12 seizoene…Lees verder op Wikipedia

Suggesties