Dvd
Nederlands

Flikken Maastricht. Seizoen 11

Victor Reinier (acteur), Angela Schijf (acteur)
Titel
Flikken Maastricht. Seizoen 11
Acteur
Victor Reinier Angela Schijf
Taal
Nederlands
Uitgever
TRC, © 2016
3 dvd-video's
Speelduur
ca. 450 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
8718274547399

Besprekingen

Seizoen 11 van de politieserie van eigen bodem, die ieder jaar populairder wordt. De vaste cast bestaat al jaren uit onder meer Victor Reinier, Angela Schijf en Oda Spelbos. Jens Bols (Martijn Nieuwerf), de onbetrouwbare officier van justitie, heeft Eva van Dongen ontvoerd en het is maar de vraag of het haar lukt om te ontsnappen. Ondertussen staat Floris Wolfs op het punt om met zijn dochter Fleur die hij uit de gevangenis heeft bevrijd in het vliegtuig te stappen op weg naar Brazilië. Verder krijgen de rechercheurs en hun collega’s te maken met ‘nieuwe’ criminelen en keert ook een aantal oude bekenden terug. Ook wordt het team geconfronteerd met bedreigingen van deze tijd; zo moet Romeo Sanders (Sergio Romero IJssel) een teruggekeerde Syriëganger monitoren. Angela Schijf won in 2016 de Zilveren Televizier-Ster in de categorie beste actrice, een nieuwe publieksprijs. 10 afleveringen.

Over Victor Reinier

CC BY 2.0 - Foto van/door TBWA\Busted

Victor Reinier Nieuwenhuijzen (Amsterdam, 2 mei 1963) is een Nederlands acteur, scenarioschrijver, regisseur en presentator.

Biografie

Nieuwenhuijzens vader was de grafisch ontwerper Kees Nieuwenhuijzen en hij is een neef van de actrice Annet Nieuwenhuijzen. Hij studeerde af in 1989 aan de Amsterdamse toneelschool. Vervolgens studeerde hij een jaar aan de Gatelay/Poole Acting Studio in New York met de meisnertechniek.

Loopbaan

Sinds 1988 speelde Reinier in verschillende televisieseries, films en theaterproducties. Hij werd bekend in de jaren negentig door zijn rol als Dick Vledder in de populaire politieserie Baantjer. In 1997 won de serie de Gouden Televizier-Ring voor het beste programma op de Nederlandse televisie van dat jaar. In 1999 kwam er een televisiefilm met de cast van de serie: Baantjer: De Cock en de wraak zonder einde. De serie is gedurende 12 seizoene…Lees verder op Wikipedia

Suggesties