Dvd
Engels

Legends of tomorrow. Season 2

Victor Garber (acteur), Brandon Routh (acteur), Caity Lotz (acteur)
Tijdreiziger Rip Hunter en zijn team van helden en schurken uit Arrow en The Flash strijden tegen de Legion of Doom, een groep tijdreizende schurken onder leiding van Eobard Thawne alias Reverse Flash.
Onderwerp
Superhelden, Tijdreizen
Titel
Legends of tomorrow. Season 2
Andere titel
DC's Legends of tomorrow. Season 2
Acteur
Victor Garber Brandon Routh Caity Lotz
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, © 2017
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2016
Speelduur
17 x 42 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden, Spaans, Italiaans Gebaseerd op de personages van DC comics
EAN
5051888232224

Besprekingen

Seizoen 2 van een Amerikaanse televisieserie, die een spin-off is van 'Arrow' en 'The flash'. Tijdreiziger Rip Hunter (Arthur Darvill) uit het jaar 2166 heeft inmiddels met zijn team superhelden en -schurken de onsterfelijk geworden schurk Vandal Savage (Casper Crump) en zijn tijdmeesters verslagen. Nu strijdt het team tegen de Legion of Doom, een groep tijdreizende schurken onder leiding van Reverse Flash (Matt Letscher). Hunter zelf is niet altijd van de partij, maar het team heeft twee nieuwe leden: de Afro-Amerikaanse Amaya Jiwe alias Vixen (Maisie Richardson-Sellers) en historicus Nate Heywood alias Steel (Nick Zano). Zij trekken samen op met onder meer The Atom (Brandon Routh), Firestorm (Franz Drameh), White Canary (Caity Lotz), Hawkgirl (Ciara Renée), Hawkman (Falk Hentschel), Captain Cold (Wentworth Miller) en Heat Wave (Dominic Purcell). Zij reizen door de tijd om de wereld te redden en worden geholpen door helden uit de betreffende tijdsperiodes.

Over Victor Garber

CC-BY-SA-3.0 - Foto van/door 2ndteam

Victor Joseph Garber (London (Ontario), 16 maart 1949) is een Canadees acteur. Hij won onder meer een Satellite Award en werd zes keer genomineerd voor een Emmy Award (voor zijn rollen in Frasier, Alias en Will & Grace).

Biografie

Garber was naar eigen zeggen vanaf zijn negende vastbesloten acteur te worden. In 1967 kwam hij in een band terecht, genaamd The Sugar Shoppe. Echt groot werden ze niet, maar ze traden wel op in shows zoals The Ed Sullivan Show en The Tonight Show.

Vanaf 1973 acteerde Garber en speelde hij in zowel Canadese als Amerikaanse films. Hij was daarnaast regelmatig te vinden op Broadway. Zijn doorbaak op televisie was dankzij zijn rol in de serie Alias, waarin hij CIA-agent Jack Bristow speelde.

Filmografie

*Exclusief televisiefilms