Dvd
Engels

Legends of tomorrow. Season 1

Victor Garber (acteur), Brandon Routh (acteur), Caity Lotz (acteur)
Tijdreiziger Rip Hunter reist naar het heden om een team van helden en schurken uit Arrow en The Flash te verzamelen voor de strijd tegen de tiran Vandal Savage die in de toekomst de wereld in zijn macht heeft.
Onderwerp
Superhelden, Tijdreizen
Titel
Legends of tomorrow. Season 1
Acteur
Victor Garber Brandon Routh Caity Lotz
Taal
Engels
Parallelle titel
DC's Legends of tomorrow
Uitgever
Warner Home Video, © 2017
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2016
Speelduur
16 x 42 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees Gebaseerd op de personages van DC comics
EAN
5051888227411

Besprekingen

Amerikaanse televisieserie, een spin-off van Arrow en The flash. Tijdreiziger Rip Hunter (Arthur Darvill) reist vanuit het jaar 2166 naar het heden. De onsterfelijk geworden schurk Vandal Savage (Casper Crump) heeft de macht in de wereld overgenomen en de vrouw en kind van Hunter vermoord. Hunter stelt een team van superhelden en -schurken samen om Savage te bestrijden, met onder meer The Atom (Brandon Routh), Firestorm (Franz Drameh), White Canary (Caity Lotz), Hawkgirl (Ciara Renée), Hawkman (Falk Hentschel), Captain Cold (Wentworth Miller) en Heat Wave (Dominic Purcell). Zij reizen door de tijd om de wereld te redden en worden geholpen door helden uit de betreffende tijdsperiodes.

Over Victor Garber

CC-BY-SA-3.0 - Foto van/door 2ndteam

Victor Joseph Garber (London (Ontario), 16 maart 1949) is een Canadees acteur. Hij won onder meer een Satellite Award en werd zes keer genomineerd voor een Emmy Award (voor zijn rollen in Frasier, Alias en Will & Grace).

Biografie

Garber was naar eigen zeggen vanaf zijn negende vastbesloten acteur te worden. In 1967 kwam hij in een band terecht, genaamd The Sugar Shoppe. Echt groot werden ze niet, maar ze traden wel op in shows zoals The Ed Sullivan Show en The Tonight Show.

Vanaf 1973 acteerde Garber en speelde hij in zowel Canadese als Amerikaanse films. Hij was daarnaast regelmatig te vinden op Broadway. Zijn doorbaak op televisie was dankzij zijn rol in de serie Alias, waarin hij CIA-agent Jack Bristow speelde.

Filmografie

*Exclusief televisiefilms