Boek
Nederlands

Buiten bereik

Tim van der Veer (auteur)
+1
Buiten bereik
×
Buiten bereik Buiten bereik
Genre:
Tim heeft een opdracht van zijn zoon Micha: ‘Die Zugspitz Ultra Trail van honderd kilometer door de bergen. Ik wil dat je die voor mij hardloopt.’ Na vele pogingen is het zover. Op de dag ervoor, gezeten op een terras in Grainau, realiseert Tim zich de pijn en eenzaamheid die Micha moet voelen, louter doordat hij afwijkt van de sociale norm. Hij begint zijn zoon te vertellen over vertrouwen en ver
Titel
Buiten bereik
Auteur
Tim van der Veer 1969-
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij De Arbeiderspers, © 2022
221 p.
ISBN
9789029547499 (paperback)

Over Tim van der Veer

Tim van der Veer (Heerlen, 23 februari 1969) is een Nederlandse romanschrijver.

Tim van der Veer debuteerde in juni 2012 met het non-fictie boek Runner's high, waarin hij onderzoek doet naar de vraag waarom wij hardlopen. In juni 2016 verscheen zijn roman De wetenschap van Tara. In juli 2022 publiceerde hij de autobiografische roman Buiten bereik. Alle drie de boeken kwamen uit bij uitgeverij De Arbeiderspers.

Van der Veer studeerde Algemene Letteren aan de Universiteit Utrecht. In 1996 richtte hij samen met Ingmar Heytze en Vincent Kramer het Poëziecircus op, een literair productiehuis in Utrecht. Van 2007 tot 2015 schreef Tim van der Veer columns voor hardloopmagazine Runner’s World. Daarnaast heeft hij gepubliceerd in onder andere het tijdschrift Mystical Miles en in Like the Wind.

Tim van der Veer woont en werkt in Utrecht.

Bibliografie

Boeken van Tim van der Veer: