Dvd
Nederlands
Nu hun politiebureau is opgeheven zijn Fenna Kramer en de andere leden van het rechercheteam voor zichzelf begonnen.
Taal
Nederlands
Uitgever
Dutch Filmworks, © 2018
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2018
Speelduur
ca.336 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden
EAN
8719372007259

Besprekingen

Seizoen 7 (2018) ) van de Nederlandse politieserie met in de hoofdrol Wendy van Dijk als rechercheur Fenna Kramer. Aan het einde van het vorige seizoen is het politiebureau van Fenna en haar team opgeheven. Fenna, Evert (Thijs Römer), Bram (Achmed Akkabi) en Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) leveren hun politiebadges in en beginnen voor zichzelf: ze richten een bureau op en werken als een soort special force voor de AIVD. Hun vroegere chef Dries van Zijverden (Ali Ben Horsting) werkt nu voor de AIVD en sluist opdrachten door. Een van de nieuwe acteurs is Romana Vrede als hulpofficier van justitie Rita Ligtveld die het Fenna en haar team moeilijk gaat maken. De serie speelt zich nu voornamelijk af in de omgeving van Amsterdam. In tegenstelling tot de vorige seizoenen is er één doorlopend verhaal. Uitgezonden door RTL4. Acht afleveringen.

Over Thijs Römer

CC BY 3.0 - Foto van/door Frans Jansen

Thijs Römer (Amsterdam, 26 juli 1978) is een Nederlands acteur, producent en scenarioschrijver.

Loopbaan

Römer speelde in onder meer verschillende films en televisieseries van Theo van Gogh. In 2005 won hij een Gouden Kalf voor zijn rol als fotojournalist in 06/05 en in 2013 een Rembrandt Award voor zijn rol in Alles is familie.

Hij begon zijn carrière in 1999 als acteur binnen het theater. Zijn eerste rollen speelde hij in De Zeven Deugden: Doolhof en Orestes. In 2002 richtte hij met Michel Sluysmans, Niels Croiset, Kristen Denkers en regisseur Christiaan Mooij (medestudenten van de Amsterdamse Theaterschool) het theatergezelschap Annette Speelt op. Hij bracht met dit gezelschap onder meer stukken als De Perzen, Lucifer, Revuelutie en Othello. In 2012 en 2013 was Römer in het theater te zien in Cloaca onder regie van Gerard Rijnders. Van 1 t/m 11 augustus 2013 speel…Lees verder op Wikipedia

Suggesties