Een jonge vrouw moet kiezen tussen twee mannen: de vader van haar zoontje of haar jeugdliefde.
Extra onderwerp
Feel good, romantische romans
Titel
Achter de wolken
Auteur
Susan Wiggs
Vertaler
Titia Van Schaik
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Marrying Daisy Bellamy
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2020
414 p.
ISBN
9789402705737 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Bruidsfotograaf Daisy Bellamy is de alleenstaande moeder van de vierjarige Charlie (geboren uit een onenightstand) die ze samen met Logan O’Dell, de vader van haar kind, opvoedt. Daisy’s grote liefde is Julian Gastineaux, een officier bij de luchtmacht, met wie ze trouwplannen heeft. Tijdens het passen van haar trouwjurk hoort ze dat Julians helikopter bij een geheime missie in Colombia is neergestort, er zijn geen overlevenden. Daisy moet verder met haar leven en trouwt Logan om hun zoontje in ene gezin te laten opgroeien. Twee jaar na het verongelukken van Julian krijgt ze het verbijsterende nieuws dat Julian nog leeft. Kiest ze dan voor Logan of voor Julian? Een romantisch verhaal met cliché karakters maar wens vervullend en geschikt voor ontspannende leesuurtjes. Het boek verschijnt in de Avalon-reeks maar is zelfstandig te lezen.

Over Susan Wiggs

Susan Wiggs (17 mei 1958) is een Amerikaanse auteur van historische en hedendaagse romans, met name romantische fictie. Haar boeken zijn in vele talen gepubliceerd, waaronder Duits, Frans, Hongaars, Japans, Lets, Nederlands en Russisch. Een aantal van haar boeken is ook op e-boek en als luisterboek verschenen.

Vroege jaren

Wiggs begon als kind al te schrijven. Haar eerste novelle A Book About Some Bad Kids schreef zij toen ze acht jaar was. Ze liet haar droom om romanschrijver te worden tijdelijk rusten, studeerde af aan de Harvard-universiteit en werd wiskundeleraar. Ze bleef echter lezen, vooral dol op liefdesromans. Nadat ze op een avond in 1983 geen leesboeken meer had, begon ze opnieuw te schrijven. Het werd een boek met de werktitel Een boek over sommige slechte volwassenen.

Carrière

Gedurende drie jaar bleef Wiggs schrijven, en in…Lees verder op Wikipedia