Titel
Con Air
Regisseur
Simon West
Scenarist
Scott Rosenberg
Componist
Mark Mancina Trevor Rabin
Acteur
Nicolas Cage John Cusack John Malkovich 1953-
Taal
Engels
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Touchstone Home Video, 1999? | Andere uitgaves
1 dvd-video
Oorspr. opname
1997
Speelduur
ca. 111 min.
Aantekening
Breedbeeldeditie Digitally mastered Engels gesproken, nagesynchronseerd in het Frans en Italiaans Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands, Engels voor slechthorenden
EAN
34509 7321931345095

Over Simon West

Simon West (Letchworth, Hertfordshire, 1961) is een Brits filmregisseur, scenarist en producent, sinds 1991 actief in de Verenigde Staten.

West begon in 1981 als filmmonteur bij de BBC en was betrokken bij een aantal succesvolle series, waaronder een verfilming van Dickens' Bleak House. In 1985 verliet hij de BBC en startte als freelancer. Bij het Londense Limelight regisseerde hij vervolgens onder meer de in Montreux onderscheiden videoclip van Respectable van Mel & Kim, en regisseerde hetzelfde jaar ook de clip van Never Gonna Give You Up van Rick Astley, een clip die jaren later door Rickroll zeer populair werd.

In 1991 verhuisde hij naar de Limelight afdeling van Los Angeles. Vanaf 1993, bij Propaganda Films, regisseerde hij enkele bekend geworden reclameclips voor Budweiser, McDonald's, Sprite, AT&T, Ford, Miller Beer en Pepsi. De Pepsi-spot, uitgezonden in een break van de Super Bowl haalde hoge waarderingscijfers.

De…Lees verder op Wikipedia