Boek
Nederlands

De ontvoering : liefdesroman

Sandra Berg (auteur)
+1
De ontvoering : liefdesroman
×
De ontvoering : liefdesroman De ontvoering : liefdesroman

De ontvoering : liefdesroman

In de reeks:
Een ontvoerde vrouw leert gaandeweg de man achter haar ontvoerder kennen.
Titel
De ontvoering : liefdesroman
Auteur
Sandra Berg
Taal
Nederlands
Uitgever
Arnhem: Ellessy, 2011
271 p.
ISBN
9789086601493 (paperback)

Besprekingen

Gina (31) wordt argwanend als ze een telefoontje krijgt over ontrouw van haar man Stein. Tobias (31) vlucht, na verlating door zijn vriendin en verlies van huis, auto en andere bezittingen, naar Zweden. Deze twee treffen elkaar bij toeval op de boot; Tobias handelt impulsief uit wraak jegens zijn chef, Gina's man. Wat een ontvoering lijkt, krijgt door begrip en bij gijzeling bekende vereenzelviging (cursief) geleidelijk een andere wending. Deze spannende liefdesgeschiedenis, vanuit beider perspectief belicht in de derde persoon, speelt in het hedendaagse Zweden. De Nederlandse schrijfster (1960), woonachtig in Zweden, weet natuur en sfeer goed te tekenen in deze chicklit met thrillerelementen. Het zal het beoogde vrouwelijke publiek zeker weten te ontspannen. Eerder verschenen van deze auteur, bij diverse uitgeverijen, o.a. 'Een kwestie van vertrouwen' en 'De waarheid over Bram'*. Normale druk.

Over Sandra Berg

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Sjaakiejj

Alexandra van Bergen (Roermond, 15 oktober 1960), beter bekend als Sandra Berg, is een Nederlandse schrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans voor de Favorietreeks.

Haar eerste boek, De Nacht van de Wolf, verscheen in 2002 bij uitgeverij Ellessy. Het is een thriller die zich afspeelt in het Nederlandse Peelgebied. Haar meer recente boeken zijn voornamelijk romans.

Biografie

Sandra Berg werd in 1960 geboren. Haar vader kwam om bij een auto-ongeluk waardoor moeder met drie kinderen achterbleef. Berg kwam te wonen in het Limburgse dorpje Horn en ontwikkelde daar een passie voor paarden. Ze trouwde voor het eerst toen zij 20 jaar oud was. Kort na haar huwelijk begon ze te studeren, maar ze maakte haar studie nooit af. Ze hertrouwde toen ze 24 was en kreeg twee kinderen met haar echtgenoot. In 2003 trouwde ze voor de derde keer. Ze woont in Zweden.

Bibliografie

Lees verder op Wikipedia

Suggesties