Boek
Nederlands

Blauwe sneeuwpoppen : liefdesroman

Sandra Berg (auteur)
+1
Blauwe sneeuwpoppen : liefdesroman
×
Blauwe sneeuwpoppen : liefdesroman Blauwe sneeuwpoppen : liefdesroman

Blauwe sneeuwpoppen : liefdesroman

In de reeks:
Tijdens een reis naar Lapland ontmoet Molly de aantrekkelijke Bennet. Hun reisgezelschap raakt ingesneeuwd in een huis in de bossen, afgesloten van de buitenwereld. Dan wordt één van hen vermoord. Molly gaat op onderzoek uit en sluit niemand uit, ook Bennet niet.
Titel
Blauwe sneeuwpoppen : liefdesroman
Auteur
Sandra Berg
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Arnhem: Ellessy, 2012
285 p.
ISBN
9789086602049 (paperback)

Besprekingen

Op reis in Lapland strandt een gezelschap tijdens een sneeuwstorm in een afgelegen huis, ver van de bewoonde wereld. Als er een moord wordt gepleegd, gaat de ondernemende Molly op onderzoek uit. Vrijwel iedereen blijkt een motief te hebben, zelfs de leuke Engelsman op wie ze stiekem verliefd is, lijkt verdacht, maar door haar vasthoudendheid weet Molly de moordenaar te ontmaskeren. De roman speelt tijdens de ijskoude winter in het noorden van Lapland, waar Molly een aantal bekende attracties bezoekt. Deze worden met veel enthousiasme beschreven, zodat je als lezer best geïnteresseerd raakt in het gebied rond de poolcirkel. Het boek leest lekker weg en weet door de mooie natuurbeschrijvingen te boeien. Als liefdesroman valt het wat tegen en het einde is nogal ongeloofwaardig, maar daardoor heeft het verhaal wel een happy-end. Normale druk.

Over Sandra Berg

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Sjaakiejj

Alexandra van Bergen (Roermond, 15 oktober 1960), beter bekend als Sandra Berg, is een Nederlandse schrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans voor de Favorietreeks.

Haar eerste boek, De Nacht van de Wolf, verscheen in 2002 bij uitgeverij Ellessy. Het is een thriller die zich afspeelt in het Nederlandse Peelgebied. Haar meer recente boeken zijn voornamelijk romans.

Biografie

Sandra Berg werd in 1960 geboren. Haar vader kwam om bij een auto-ongeluk waardoor moeder met drie kinderen achterbleef. Berg kwam te wonen in het Limburgse dorpje Horn en ontwikkelde daar een passie voor paarden. Ze trouwde voor het eerst toen zij 20 jaar oud was. Kort na haar huwelijk begon ze te studeren, maar ze maakte haar studie nooit af. Ze hertrouwde toen ze 24 was en kreeg twee kinderen met haar echtgenoot. In 2003 trouwde ze voor de derde keer. Ze woont in Zweden.

Bibliografie

Lees verder op Wikipedia

Suggesties