Dvd
Engels

An idiot abroad. [Season 1]

Ricky Gervais (verteller), Stephen Merchant (verteller), Karl Pilkington (verteller)
Komische reisserie waarin de voormalige radioproducer Karl Pilkington door zijn maatjes Ricky Gervais en Stephen Merchant op pad wordt gestuurd om de zeven wereldwonderen te bezoeken.
Bevat
Disc 1 The preview show ; China ; India ; Jordan ; Mexico (Ep. 0-4)
Disc 2 Egypt ; Brazil ; Peru ; Karl comes home (Ep. 5-8)
Kijkwijzer
Vanaf 16 jaarVanaf 16 jaar
Titel
An idiot abroad. [Season 1]
Verteller
Ricky Gervais 1961- Stephen Merchant Karl Pilkington
Taal
Engels
Uitgever
Just Bridge, 2011
2 dvd-video's
Speelduur
350 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands BBC productie
EAN
8717344747288 (box)

Besprekingen

Britse komische reisserie van de BBC waarin de voormalige radioproducer Karl Pilkington door zijn maatjes Ricky Gervais en Stephen Merchant op pad wordt gestuurd om de zeven wereldwonderen te bezoeken. Op zijn reizen bezoekt Karl de Grote Muur in China, de Taj Mahal in India, Petra in Jordanië, Chichen Itza in Mexico, de Grote Piramides in Egypte, het beeld van Christus de verlosser in Brazilië en Macchu Picchu in Peru. Pilkington is vooral bekend geworden uit de 'The Ricky Gervais Show' podcasts. Hij staat bekend als een wereldvreemde naïeveling die niet echt open staat voor nieuwe culturen. De komieken Gervais en Merchant, de makers van de Britse sitcom televisieserie 'The office', zijn benieuwd naar zijn observaties en reacties in de soms oncomfortabele situaties. Stephen Carty (Flixcapacitor, i) schrijft dat dit deels komische reisverslag, deels sociaal experiment, deels 'practical joke', niet de geïnspireerde humor van de podcasts heeft, maar wel zeer amusant en soms heel grappig…Lees verder

Over Ricky Gervais

CC BY 3.0 - Foto van/door Caroline Bonarde Ucci at https://www.flickr.com/photos/caroline_bonarde/

Ricky Dene Gervais (Reading, Berkshire, Engeland, 25 juni 1961) is een Brits komiek, acteur en schrijver.

Samen met Stephen Merchant schreef en speelde hij mee in de televisieseries The Office en Extras. Hiervoor ontving hij verschillende prijzen.

Gervais is, samen met Stephen Merchant en Karl Pilkington, maker van drie podcastseries onder de naam The Ricky Gervais Show. Deze uitzendingen bezorgden hen een recordaantal luisteraars en zo een plaats in het Guinness Book of Records.

Gervais schreef en toerde met enkele onemanshows, waaronder Animals en Politics. Zijn voorlaatste liveshow, Fame, vond plaats in januari 2007 en was binnen 45 minuten uitverkocht. Hij schreef één aflevering van The Simpsons, waarin hij zelf ook een rol kreeg.

Zijn laatste show is getiteld Science. De tour bevatte elf data. De voorstelling in The Scottish Exhibition and Conference Centre in het Schotse Glasgow werd va…Lees verder op Wikipedia