Dvd Engels

Lego Scooby-Doo! : haunted Hollywood

Rick Morales (regisseur), Robert J. Kral (componist)

Lego Scooby-Doo! : haunted Hollywood

Rick Morales (regisseur), Robert J. Kral (componist)
  • Vanaf 6-8 jaar
Genre:
Scooby-Doo en zijn vrienden bezoeken een ooit beroemde Hollywoodstudio. In de studio waart een kwade geest rond. De vrienden gaan op onderzoek uit. Vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Lego Scooby-Doo! : haunted Hollywood
Regisseur
Rick Morales
Componist
Robert J. Kral
Uniforme titel
Lego Scooby-Doo! : haunted Hollywood
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, 2016
1 dvd-video
Speelduur
72 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans, Deens, Zweeds, Noors, Fins Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Zweeds, Noors, Fins
EAN
5051888220863

Besprekingen

Vanaf 2003 verschijnen er animatiefilms die gemaakt zijn met toestemming van speelgoedfabrikant Lego, vanaf 2009 is er een samenwerking tussen Lego en Warner Bros. Na onder meer Batman, Justice League en Star wars is nu Scooby-Doo aan de beurt om in Lego-uitvoering te verschijnen. In de langlopende animatieserie 'Scooby-Doo' vormen de vier vrienden Velma, Fred, Daphne en Shaggy en hun hond Scooby-Doo, de onhandige, bang aangelegde Deense Dog samen het detectivebureau Mystery Inc dat buitengewone mysteries oplost. Deze keer reizen de vrienden naar Hollywood waar ze de Brickton Studios bezoeken. Ze ontdekken dat deze eens beroemde studios in verval zijn geraakt en bijna failliet. Bovendien waart de geest van een ooit beroemde acteur in de studio rond en jaagt de filmploeg die met een nieuwe film de studios moet redden de stuipen op het lijf. Mystery Inc. besluit te hulp te schieten. Er is ook Lego-speelgoed van dit thema verkrijgbaar. Vanaf ca. 9 jaar.