Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De verkeerde keus?

Een jonge moeder gaat zo op in de verzorging van haar tweeling, dat dit ten koste gaat van haar huwelijk.
Titel
De verkeerde keus?
Auteur
Olga van der Meer
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Utrecht: Westfriesland, 2011
191 p.
ISBN
9789020530711 (hardback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Besprekingen

Judith besluit na zes jaar haar relatie met Sven te verbreken. Een nieuwe kans op geluk dient zich aan in de persoon van Niels, de broer van Sven. Judith raakt zwanger en krijgt een tweeling. Vol overgave stort ze zich volledig op haar taak als moeder. Niels voelt zich overbodig, mist zijn vrouw als partner en hun huwelijk gaat snel bergafwaarts. Als uitkomt dat Niels is vreemdgegaan, troost Sven zijn schoonzus. Heeft Judith dan toch de verkeerde partner gekozen? Een roman waarin de hoofdpersoon baan en partner opzij zet om optimaal voor haar kinderen te kunnen zorgen. Een makkelijk leesbaar verhaal met herkenbare situaties, geschreven door een populaire auteur. Voor de grote groep liefhebbers van familieromans. Normale druk.

Over Olga van der Meer

Olga van der Meer (geboren: Olga de Bel) (Den Haag, 13 oktober 1963) is een Nederlandse schrijfster van streek- en familieromans, vooral gericht op vrouwelijke lezers.

Leven en werk

Van der Meer begon al op heel jonge leeftijd verhaaltjes te schrijven, waar zij veel plezier aan beleefde. Toen zij 12 jaar was stuurde zij haar eerste 'manuscript' naar een uitgever, dat zij prompt terug kreeg. Vervolgens ging zij naar de mavo en deed de opleiding detailhandel. Na een aantal jaren in de detailhandel gewerkt te hebben verscheen in 1993 haar debuutroman Liesbets beslissing. Vanaf dat moment werd zij min of meer fulltime schrijfster. Naast romans schrijft Van de Meer maandelijks twee korte verhalen voor het tijdschrift Mijn geheim en is ook een dag per week op freelance basis werkzaam als instructrice bij een marktonderzoeksbureau. Met korte verhalen is zij medeschrijfster in de Favoriet Roman Series van Uitgev…Lees verder op Wikipedia