Boek
Nederlands

De buren van de Brugstraat

Drie vrouwen die al jaren in dezelfde straat wonen, leren elkaar kennen op een tuinfeest. Ze blijken veel meer met elkaar gemeen te hebben dan alleen de straat waarin ze wonen.
Titel
De buren van de Brugstraat
Auteur
Olga van der Meer
Taal
Nederlands
Uitgever
Utrecht: Z&K, © 2022
236 p.
ISBN
9789020549645 (paperback)

Besprekingen

Een warme familieroman over vriendschap, verrassingen en liefde. Marlayne, Cindy en Liesbeth wonen al jaren in dezelfde straat, maar leren elkaar pas op een tuinfeest van nieuwe buren kennen. Alledrie blijken ze te maken te hebben met problemen in hun familie en relaties, waardoor ze het gevoel hebben er alleen voor te staan in het leven. Kunnen ze bij elkaar de steun vinden die ze bij anderen missen?‘De buren van de Brugstraat’ beschrijft in een simpele, warme stijl de levens van de drie vrouwen, met dialogen en situaties waarin lezers zich gemakkelijk kunnen herkennen. Olga van der Meer (Den Haag, 1963) is een Nederlandse schrijfster. Ze schreef meer dan vijftig romans.

Over Olga van der Meer

Olga van der Meer (geboren: Olga de Bel) (Den Haag, 13 oktober 1963) is een Nederlandse schrijfster van streek- en familieromans, vooral gericht op vrouwelijke lezers.

Leven en werk

Van der Meer begon al op heel jonge leeftijd verhaaltjes te schrijven, waar zij veel plezier aan beleefde. Toen zij 12 jaar was stuurde zij haar eerste 'manuscript' naar een uitgever, dat zij prompt terug kreeg. Vervolgens ging zij naar de mavo en deed de opleiding detailhandel. Na een aantal jaren in de detailhandel gewerkt te hebben verscheen in 1993 haar debuutroman Liesbets beslissing. Vanaf dat moment werd zij min of meer fulltime schrijfster. Naast romans schrijft Van de Meer maandelijks twee korte verhalen voor het tijdschrift Mijn geheim en is ook een dag per week op freelance basis werkzaam als instructrice bij een marktonderzoeksbureau. Met korte verhalen is zij medeschrijfster in de Favoriet Roman Series van Uitgev…Lees verder op Wikipedia