Boek
Nederlands

Begraven geheimen

Nora Roberts (auteur), Els Papelard (vertaler)
Een vrouw verhuist van Los Angeles naar een buitenhuis en komt er samen met de aantrekkelijke tuinarchitect achter dat het huis een duister geheim blijkt te herbergen.
Titel
Begraven geheimen
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Els Papelard
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Night moves
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2023
222 p.
ISBN
9789402712353 (paperback)

Besprekingen

Een roman over geheimen en liefde. Maggie is op slag verliefd op het oude huis buiten het dorp Morganville. Ze verruilt haar leven in Los Angeles voor het buitenleven. Dan doet ze samen met de aantrekkelijke tuinarchitect Cliff Delaney een lugubere vondst. Het huis herbergt een geheim waar iedereen in het dorp mee te maken lijkt te hebben. Wie kan ze geloven en kan ze Cliff nog vertrouwen? Zeer toegankelijk geschreven. Nora Roberts (Silver Spring, 1950) is een internationaal bekende schrijver. Ze schreef meer dan veertig boeken. Haar werk werd in meer dan dertig landen uitgegeven. 'Begraven geheimen' werd oorspronkelijk gepubliceerd in 1985.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia