Boek
Nederlands

Hieperdepiep : een voorleesverhaal over ADHD

Mieke Dobbels (auteur), Julie Van Hove (illustrator)
+1
Hieperdepiep : een voorleesverhaal over ADHD
×
Hieperdepiep : een voorleesverhaal over ADHD Hieperdepiep : een voorleesverhaal over ADHD

Hieperdepiep : een voorleesverhaal over ADHD

Mieke Dobbels (auteur), Julie Van Hove (illustrator)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:

Piep gaat op bezoek bij oma Paula. Die voelt zich niet zo lekker. Piep zit boordevol ideeën om haar op te vrolijken. Zal hij een mop vertellen of een gedicht voor haar schrijven? Of thee voor haar zetten of een vogelkwetterconcert houden of papieren bootjes knutselen?

Piep duikelt en buitelt en kwettert en fladdert. Zal zijn enthousiasme oma Paula weer opbeuren?

Onderwerp
ADHD
Titel
Hieperdepiep : een voorleesverhaal over ADHD
Andere titel
Hieper de piep : een voorleesverhaal over ADHD
Auteur
Mieke Dobbels
Illustrator
Julie Van Hove
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2020
[28] p. : ill.
ISBN
9789401469265 (hardback)

Over Mieke Dobbels

Mieke Dobbels (Nieuwpoort, 22 februari 1978) is een Belgisch actrice. Ze is vooral actief in het theater en speelt af en toe een gastrol in een televisieserie.

Biografie

Dobbels studeerde in 2001 af aan het Conservatorium van Gent. Daarna speelde speelde ze onder meer bij Theater Malpertuis, het Publiekstheater en Spelersgroep Ernst/Serieus.

Filmografie

Televisie

  • Witse – Wivina Cuppers (2010)
  • Aspe – Veerle Debacker (2009)
  • De kotmadam – Saskia Moerman (2004–2009)
  • En daarmee basta! – Jits (2006)
  • F.C. De Kampioenen – Verpleegster (2002)
  • Spoed – Leen Goris (2002)
  • Eigen kweek – Katrien (2013)
  • Aspe – Anita (2014)
  • Vermist V – Bankmedewerkster (2014)

Film