Cd
Titel
Blush
Uitvoerder
Maya Hawke
Uitgever
Mom + Pop, 2020
1 cd
Speelduur
00:38:19
EAN
0858275060423
CDR
JK247057

Over Maya Hawke

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Toglenn

Maya Hawke (New York, 8 juli 1998) is een Amerikaanse actrice.

Persoonlijk

Hawke is de dochter van acteurs Uma Thurman en Ethan Hawke.

Filmografie (selectie)

  • 2017: Little Women als Josephine "Jo" March (BBC-miniserie)
  • 2018: Ladyworld als Romy
  • 2019-heden: Stranger Things als Robin Buckley (televisieserie, vanaf derde seizoen)
  • 2019: Once Upon a Time in Hollywood als Linda Kasabian ('Flowerchild')
  • 2019: Human Capital als Shannon
  • 2020: Mainstream als Frankie
Lees verder op Wikipedia