Boek
Nederlands

Alleen verder & Na de storm

Lauren Brooke (auteur), Sofie De Lint (vertaler)
+1
Alleen verder & Na de storm
×
Alleen verder & Na de storm Alleen verder & Na de storm
In de reeks:
Heartland; 1-2
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Heartland is een paardenboerderij in de heuvels van Virginia. Met veel liefde vangen Amy en haar familie er bange en mishandelde paarden op, zodat ze kunnen genezen van hun littekens uit het verleden en hun vertrouwen in mensen weer terugkrijgen. Amy's moeder heeft een speciale gave om contact te krijgen met angstige en wilde paarden en ze af te richten. Amy is zelf ook gek op paarden en probeert
Bevat
Deel 1 Alleen verder
Deel 2 Na de storm
Titel
Alleen verder & Na de storm
Auteur
Lauren Brooke
Vertaler
Sofie De Lint
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Coming Home ; After the storm
Parallelle titel
Alleen verder en Na de storm
Uitgever
Alkmaar: Kluitman, © 2021
303 p.
ISBN
9789020622492 (hardback)

Over Lauren Brooke

Lauren Brooke, pseudoniem van Linda Anne Chapman (Liverpool, 15 januari 1969), is een Britse schrijfster van twee boekenseries bedoeld voor jonge kinderen die van paarden houden, Paardenranch Heartland en Chestnut Hill.

Brooke reist geregeld naar de Verenigde Staten, vooral naar Virginia. In haar jeugd woonde ze op een boerderij en groeide ze op met paarden. Zelf heeft ze ook een paard. Al jong wist Brooke dat ze wilde gaan schrijven. Haar man is psycholoog en dierenarts en Brooke verwerkt zijn ervaringen in haar verhalen. Emoties ten gevolge van verdriet, verlies en pijn komen aan bod in de boeken.