Dvd

K3 - VOLUME 1

K3 (auteur)

K3 - VOLUME 1

Verzamelbox met drie verschillende televisieseries waarin de meiden van K3 centraal staan. Vanaf ca. 5 jaar.
Titel
K3 - VOLUME 1
Auteur
K3
EAN
5051083122474

Besprekingen

Verzamelbox met drie televisieseries rond Klaasje, Hanne en Marthe, de meisjes van het nieuwe K3. In 'Iedereen K3'* nodigen zij elke week kinderen uit in de studio en dompelen hen onder in de magische wereld van K3. In een mix van rubrieken en onderwerpen maken de kinderen kennis met alle aspecten van het 'K3-zijn': dansen, zingen, sporten, koken, fashion, knutselen. Ook is er elke week een bekende gast die het drietal en het publiek laat kennismaken met een leuk aspect uit de showbizz. In de animatieserie ‘De avonturen van K3’** gaan de alter ego's van Hanne, Klaasje en Marthe op wereldtournee en beleven tijdens een reis vol glitter en glamour samen met de chauffeur van hun tourbus onverwachte en humoristische avonturen. ‘K3 Dansstudio: Ushuaia’*** is een dans-dvd met liedjes van de cd 'Ushuaia'. In elke aflevering leren de meisjes hun fans de choreografie van een K3-refrein aan. Na elke dansles volgt de videoclip van het bijbehorende liedje. Vanaf ca. 5 jaar.

Over K3

CC BY 2.0 be - Foto van/door De originele uploader was Theohendriks op de Nederlandstalige Wikipedia

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd na de talentenjacht K2 zoekt K3 opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman, het eerste K3 lid uit Nederland en met wiens naam niet met een K begon. Op 6 november 2015 werden Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Klaasje Meijer nadat zij de talentenjacht K3 zoekt K3 wonnen. Op 9 februari 2021 maakte Klaasje bekend dat ze K3 zou gaan verlaten. De opvolger hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn. Dat jaar streden in K2 zoekt K3 kandidaten uit Nederland en Vlaanderen…Lees verder op Wikipedia