Cd

De wereld rond

K3 (uitvoerder)
+1
De wereld rond
×
De wereld rond De wereld rond

De wereld rond

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar

Besprekingen

Op 6 september 2004 verschijnt de allernieuwste cd van de zeer populaire en succesvolle Vlaamse meidengroep K3: De wereld rond. Liedjes van deze cd, waaronder het hooggenoteerde Liefdeskapitein, zijn al te horen in hun gelijknamige wervelende show. In juli was het drietal met deze avontuurlijke en swingende show in Nederland op tournee en in oktober komen ze terug voor een extra reeks voorstellingen. En om aan de nieuw te verschijnen cd een feestelijk tintje te geven, komt K3 op 5 september haar cd op een bijzondere manier presenteren in de Rotterdamse haven. Hier zullen ze zeker liedjes van hun spiksplinternieuwe cd vakkundig laten horen. Aanrader voor alle K3-fans.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is een Belgisch-Nederlandse meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire, bestaande uit Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd na de talentenjacht K2 zoekt K3 opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman, het eerste K3-lid uit Nederland en het eerste lid wier naam niet met een K begon. Op 6 november 2015 werden Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn nadat zij de talentenjacht K3 zoekt K3 wonnen. Op 9 februari 2021 maakte Klaasje bekend dat ze K3 zou gaan verlaten. De opvolger hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn. Dat jaar streden in K2 zoekt K3 in to…Lees verder op Wikipedia