Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Een harde noot : spannende familieroman

Jose Vriens (auteur)
+1
Een harde noot : spannende familieroman
×
Een harde noot : spannende familieroman Een harde noot : spannende familieroman

Een harde noot : spannende familieroman

In de reeks:
Een jonge vrouw raakt verstrikt in een web van leugens en bedrog wanneer ze probeert te achterhalen wie haar moeder heeft vermoord.
Extra onderwerp
Romantische literatuur
Titel
Een harde noot : spannende familieroman
Auteur
Jose Vriens
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Arnhem: Ellessy, 2015
310 p.
ISBN
9789086602735 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Besprekingen

Naomi Teurlings (25) heeft – tot ongenoegen van haar moeder Magda – een relatie met de Griekse kunstenaar Janos Kantoras. Wanneer haar moeder dood wordt aangetroffen in de bibliotheek van het landhuis waar Naomi’s ouders wonen, wordt eerst gedacht dat ze gestikt is bij het eten van een harde noot. Maar het blijkt geen natuurlijke dood en Janos wordt gearresteerd op verdenking van moord op Magda. De wereld van Naomi komt op zijn kop te staan en ze belandt in een wereld van leugens en bedrog als ze een antwoord probeert te vinden op de vraag wie haar moeder heeft omgebracht. Een familieverhaal met een spannende verhaallijn, de aandacht van de lezer wordt daardoor vastgehouden. Het boek verschijnt terecht in de reeks Ellessy Relax, sinds 2006 een serie hedendaagse familie- en liefdesromans voor een groot vrouwelijk publiek van alle leeftijden.

Over Jose Vriens

CC BY 3.0 - Foto van/door Jose Vriens

José Vriens (Roosendaal, 2 december 1963) is een Nederlandse schrijver van kinderboeken, familieromans en liefdesromans.

Biografie

Vriens begon in 2000 met het schrijven van boeken. Tussen 2001 en 2007 zijn er verschillende kinderboeken, maar ook romans en enkele non-fictieboeken, verschenen bij onder andere uitgeverij Gopher en de door haarzelf opgerichte uitgeverij Boekenbent. Voor de laatste was ze werkzaam als uitgever en redacteur. Onder het pseudoniem Josje Maas schreef ze van 2004 tot 2014 142 korte romans voor de verschillende Favorietseries van uitgeverij Marken. Vanaf 2009 verschijnen bij de uitgeverijen Westfriesland en Zomer & Keuning, beide onderdeel van Kok (uitgeverij) en Ellessy met enige regelmaat familie- en liefdesromans van haar hand. Daarnaast is ze werkzaam als freelancecorrector voor verschillende uitgevers.

Prijzen en nominaties

Suggesties