Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Donkere ogen : spannende liefdesroman

José Vriens (auteur)
+1
Donkere ogen : spannende liefdesroman
×
Donkere ogen : spannende liefdesroman Donkere ogen : spannende liefdesroman

Donkere ogen : spannende liefdesroman

In de reeks:
Na in haar eigen huis te zijn aangerand, is Eline haar vertrouwen in mannen kwijt; de charmante Dave weet echter de weg naar haar hart te vinden maar hij blijkt geheimen te hebben die het daglicht niet kunnen verdragen.
Titel
Donkere ogen : spannende liefdesroman
Auteur
José Vriens
Taal
Nederlands
Uitgever
Arnhem: Ellessy Relax, © 2017
317 p.
Aantekening
Wordt vervolgd door : Gesloten ogen
ISBN
9789086603466 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Besprekingen

Eline krijgt de schrik van haar leven wanneer ze in haar eigen bed wordt belaagd en aangerand. Ze weet met de schrik vrij te komen, maar is vanaf die tijd altijd op haar hoede. Een half jaar later ontmoet ze Dave. Hij maakt haar het hof, ondanks haar gesloten houding. Langzaam maar zeker weet hij haar hart te veroveren en na zes maanden trekt ze samen met haar twee kinderen bij hem in. Het gaat ze voor de wind, al is Dave vaag over hoe hij in zijn levensonderhoud voorziet. Wanneer Dave plotseling verdwijnt, verandert Eline’s leven in een nachtmerrie. Ze doet een vreselijke ontdekking waardoor haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn. José Vriens (1963) heeft wederom een mooie roman geschreven met een verrassend plot. Het einde is onverwacht en laat ruimte voor een vervolg. Het is echter wel volledig waardoor je er als lezer geen onbevredigd gevoel aan overhoudt. Vriens beschikt over een prettige schrijfstijl en weet direct sympathie voor de hoofdpersonen op te wekken. Helaas bevat het…Lees verder

Over José Vriens

CC BY 3.0 - Foto van/door Jose Vriens

José Vriens (Roosendaal, 2 december 1963) is een Nederlandse schrijver van kinderboeken, familieromans en liefdesromans.

Biografie

Vriens begon in 2000 met het schrijven van boeken. Tussen 2001 en 2007 zijn er verschillende kinderboeken, maar ook romans en enkele non-fictieboeken, verschenen bij onder andere uitgeverij Gopher en de door haarzelf opgerichte uitgeverij Boekenbent. Voor de laatste was ze werkzaam als uitgever en redacteur. Onder het pseudoniem Josje Maas schreef ze van 2004 tot 2014 142 korte romans voor de verschillende Favorietseries van uitgeverij Marken. Vanaf 2009 verschijnen bij de uitgeverijen Westfriesland en Zomer & Keuning, beide onderdeel van Kok (uitgeverij) en Ellessy met enige regelmaat familie- en liefdesromans van haar hand. Daarnaast is ze werkzaam als freelancecorrector voor verschillende uitgevers.

Prijzen en nominaties

Suggesties