Als hij een maffiamoord onthult, wordt de 11-jarige Mark Sway het doelwit van een huurdoder. De overijverige officier van justitie zet de jongen nochtans genadeloos onder druk. Marks enige bondgenote is een moedige advocate die voor hem haar carrière en ook haar leven op het spel zet.
Titel
The client / dir. by Joel Schumacher ; screenplay by Akiva Goldsman ... [et al.] ; based on the novel by John Grisham
Regisseur
Joel Schumacher
Scenarist
Akiva Goldsman
Naar het werk van
John Grisham
Acteur
Tommy Lee Jones Susan Sarandon
Taal
Engels
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Warner Home Video, 1998
1 dvd-video
Oorspr. opname
1994
Speelduur
ca. 115 min.
Aantekening
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Spaans, Portugees, Engels voor slechthorenden Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans
EAN
7321931132336

Over Joel Schumacher

Joel Schumacher (New York, 29 augustus 1939 - aldaar, 22 juni 2020) was een Amerikaans filmregisseur, scenarioschrijver en producent.

Filmografie

  • 2011 - Trespass
  • 2010 - Twelve
  • 2008 - Blood Creek
  • 2007 - The Number 23
  • 2004 - The Phantom of the Opera
  • 2003 - Veronica Guerin
  • 2002 - Phone Booth
  • 2002 - Bad Company
  • 2000 - Tigerland
  • 1999 - Flawless
  • 1999 - 8MM
  • 1997 - Batman & Robin
  • 1996 - A Time to Kill
  • 1995 - Batman Forever
  • 1994 - The Client
  • 1993 - Falling Down
  • 1991 - Dying Young
  • 1990 - Flatliners
  • 1989 - Cousins
  • 1987 - The Lost Boys
  • 1985 - St. Elmo's Fire
  • 1983 - D.C. Cab
  • 1981 - Th…Lees verder op Wikipedia

Suggesties

Publicaties over dit werk in de bibliotheek