Dvd Nederlands

De zoektocht

Jelle Cleymans (uitvoerder), Karina Mertens (uitvoerder), Hans Van Cauwenberghe (uitvoerder)

De zoektocht

Jelle Cleymans (uitvoerder), Karina Mertens (uitvoerder), Hans Van Cauwenberghe (uitvoerder)
  • Vanaf 3-5 jaar
In de reeks:
Zes animatieavonturen van het kleine groene draakje, de kroonprins uit Groenland, die het samen met zijn dierenvriendjes opneemt tegen de heerser van het koude Vriesland, de sneeuwman Arktos.
Titel
De zoektocht
Uitvoerder
Jelle Cleymans  (stem) Karina Mertens  (stem) Hans Van Cauwenberghe  (stem) Walter Baele  (stem) David Cantens  (stem) Dieter Troubleyn  (stem) Vicky Florus  (stem) Geert Willems  (stem) Herman Boets  (stem)
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2011
1 dvd-video
Speelduur
ca. 150 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5414233141631

Besprekingen

Zes animatieverhaaltjes over het kleine groene draakje Tabaluga, de kroonprins van 'Groenland'. Het land wordt bedreigd door vijandige buurlanden, zoals 'IJsland' met aan het bewind de verschrikkelijke sneeuwman Arktos met zijn vazallen. De zes afleveringen draaien om Tabaluga’s zoektocht naar een Drakenhangertje (macht!). Uiteraard is Arktos daar ook op uit. Stof voor avonturen genoeg. Onverschrokken gaat Tabaluga op pad, daarbij geholpen door zijn vaste dierenvriendjes. De ingesproken stemmen zijn Vlaams getint ('waar blijft die schubbenzak') en de muziek is vrij hard. Het tempo van de opeenvolgende scenes is hoog. De serie is uitgebracht door Studio 100 en wordt uitgezonden op vtmKzoom. Ieder verhaaltje duurt ca. 25 minuten, steeds vooraf gegaan door hetzelfde Tabaluga intro-liedje. De zes afleveringen zijn apart aan te klikken. Voor kleuters vanaf ca. 4 jaar.