Cd

Heaven is whenever

The Hold Steady (uitvoerder)
Titel
Heaven is whenever
Uitvoerder
The Hold Steady
Uitgever
Rough Trade, 2010
1 cd + boekje
Speelduur
00:41:16
Aantekening
Met teksten
EAN
0883870060028
CDR
JK160797

Over The Hold Steady

The Hold Steady is een Amerikaanse rockband uit Brooklyn, New York. De band werd in 2004 opgericht. The Hold Steady staat in Amerika bekend om zijn literaire en verhalende teksten, gecombineerd met stevige rock. De band bracht tot op heden zes albums uit en trad ook enkele keren op in Nederland.

Discografie

Studioalbums

  • Almost Killed Me (2004)
  • Separation Sunday (2005)
  • Boys and Girls in America (2006)
  • Stay Positive (2008)
  • Heaven Is Whenever (2010)
  • Teeth Dreams (2014)

Ep's

  • The Virgin Digital Sessions (2005)
  • Live at Lollapalooza 2006: The Hold Steady (2006)
  • Stuck Between Stations — EP (2007)
  • Live at Fingerprints (2007)
  • iTunes Live from Soho (2011)
  • Lees verder op Wikipedia