Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Hart op drift : familieroman

+1
Hart op drift : familieroman
×
Hart op drift : familieroman Hart op drift : familieroman

Hart op drift : familieroman

In de reeks:
De jonge moeder van een tweeling wordt geconfronteerd met de zelfdoding van haar man; haar schoonouders geven haar de schuld van zijn daad.
Onderwerp
Zelfdoding, Moeders
Extra onderwerp
zelfmoord
Titel
Hart op drift : familieroman
Auteur
Gerda van Wageningen 1946-
Taal
Nederlands
Uitgever
Arnhem: Ellessy, 2011
264 p.
ISBN
9789086601486 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Besprekingen

Anaïs is net moeder geworden van een meisjestweeling. Hoewel de komst van haar baby's zorgt voor een hoop drukte, kan Anaïs van haar nieuwe leven genieten. Dat geldt niet voor haar man Bert, die nauwelijks meehelpt in het huishouden en een neerslachtige indruk maakt. Op een avond is Bert verdwenen en later blijkt dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Naast het zware rouwproces wordt Anaïs ook op de hielen gezeten door haar schoonouders, die haar de schuld geven van Berts dood. Eigentijdse familieroman, waarin de auteur beschrijft hoe het hoofdpersonage omgaat met de zelfmoord van haar man. De schrijfstijl leest makkelijk weg, maar doet soms wat ouderwets aan. Daarnaast lijken sommige passages zich te herhalen, zoals de scènes waarin Anaïs' schoonouders haar de schuld geven van Berts dood. De roman is uitgegeven in 'een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed lezerspubliek van alle leeftijden'. De auteur is al ruim dertig jaar actief als schrijf…Lees verder

Over Gerda van Wageningen

Gerda van Wageningen (Zwijndrecht, 4 oktober 1946) is een Nederlandse schrijfster van romantische en historische romans. Gerda woont al ruim 35 jaar in de Hoeksche Waard en werd in 2005 benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ze schreef in haar carrière meer dan 130 boeken en verkocht ruim 2,5 miljoen exemplaren.

Bibliografie

  • Alleen de liefde telt (1995)
  • Als de lente komt... (2009)
  • Als ik jou niet had (1991)
  • Als jij op me wacht (2001)
  • Als smeulend vuur (2008)
  • Beproefd geluk (1992)
  • Bijna verdwaald (2003)
  • Brekende golven (2000)
  • Citytrip (2019)
  • De bronzen spiegel (2003)
  • De geur van wilde bloemen (2010)
  • De korenmaat (1999)
  • De molenaarsdochter (2009)
  • De mosselvisser (2010)
  • De reünie (2001)
  • Door liefde verbonden (1990)
  • Dubbelgezin (2006)
  • Een handvol zwarte stenen (199…Lees verder op Wikipedia

Suggesties