Boek
Nederlands

Robbes Hollywood aan de Schelde : het boek

Freddy Michiels (redacteur), Linda Asselbergs (medewerker), Lukas De Vos (medewerker)
Uitgegeven naar aanleiding van de film Hollywood aan de Schelde van Robbe de Hert, die in première gaat op het filmfestival van Oostende op 14 september 2018. ------------------------------ Zopas is na vele jaren werk Robbe De Herts meesterwerk Hollywood aan de Schelde in première gegaan. In dit gelijknamige boek vertellen de auteurs over de groei van de Vlaamse film waarin Robbe, de peetvader v
Titel
Robbes Hollywood aan de Schelde : het boek / concept en redactie Freddy Michiels ; met medewerking van Linda Asselbergs, Lukas De Vos, Frank Heirman en Willy Magiels
Redacteur
Freddy Michiels
Medewerker
Linda Asselbergs Lukas De Vos Frank Heirman Willy Magiels
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Pandora Publishers, 2018
206 p. : ill.
ISBN
9789053254516 (paperback)

Over Freddy Michiels

Freddy Michiels (Heist-op-den-Berg, 30 maart 1942) is een Belgisch journalist, auteur en bladenmaker.

Biografie

Hij was van 1961 tot 1985 directeur-hoofdredacteur van het gratis weekblad Antwerpse Post, een dochterblad van de Gazet van Antwerpen. Sedert 1985 is hij zelfstandig journalist voor diverse media.

In 2002 richtte hij, samen met Patrick Moens, zijn eigen magazine op: KMO Insider, een maandblad voor de KMO's uit de provincie Antwerpen. In 2018 gaf hij de fakkel van hoofdredacteur door aan de jongere generatie. Hij werkt mee aan diverse tijdschriften en periodieken en publiceerde hij verschillende boeken.

In de zeventiger jaren maakte documentaire films in het kader van De Vlaamse Explorators over Hawaï, pater Damiaan, de bergstammen van Noord-Thailand. Hij was ook uitvoerend producent van de speelfilm Close van Paul Collet met Katia Alens in de hoofdrol.

In 1996 richtte hij s…Lees verder op Wikipedia

Suggesties