Dvd
Nederlands
Fenna Kramer en de andere leden van het rechercheteam krijgen te maken met lastige zaken, maar ook hun privéleven zorgt voor problemen.
Taal
Nederlands
Uitgever
Dutch Filmworks, 2013
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2013
Speelduur
ca. 402 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
8715664106327

Besprekingen

Seizoen 2 (2013) van de Nederlandse politieserie met in de hoofdrol presentatrice en actrice Wendy van Dijk (Ushi must marry) als rechercheur Fenna Kramer. Fenna is enige tijd geleden na een traumatische ervaring overgeplaatst naar het rechercheteam dat onder leiding staat van workaholic Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk). Ze heeft hart voor de zaak, maar is impulsief en chaotisch en brengt daardoor soms zichzelf en haar collega's in gevaar. Per aflevering zijn er een of meer verhaallijnen en daarnaast is er een doorlopende verhaallijn waarin ook het verleden van Fenna weer een rol speelt. Het team krijgt te maken met zaken als handel in foute xtc-pillen, moord, kunstvervalsing en kinderhandel. In de andere rollen zien we onder meer Thijs Römer, Porgy Franssen, Fockeline Ouwerkerk, Achmed Akkabi en Bram van der Vlugt. Het eerste seizoen speelde zich af in Friesland en werd gemaakt met subsidie van het Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN), het tweede seizoen is ergens in de Rands…Lees verder

Over Fons Merkies

Fons Merkies (Zaandam, 7 juni 1966) is een Nederlands componist, voornamelijk van filmmuziek en musicals.

Biografie

In zijn jeugd speelde hij gitaar en piano. Hij ging naar de Kleinkunstacademie. Zijn werk voor de film Boy Ecury (2003) werd bekroond met een Gouden Kalf. Voor de musical Brandende liefde uit 2009 schreef hij de muziek en verzorgde hij tevens de regie.

Muziek geschreven voor


Externe link

  • (en)  Fons Merkies in de Internet Movie Database

Suggesties