Dvd
Engels

Perception. Het complete eerste seizoen

Eric McCormack (acteur), Rachel Leigh Cook (acteur), Kelly Rowan (acteur)
Als een voormalig studente, nu werkzaam bij de FBI, de schizofrene neurowetenschapper Dr. Daniel Pierce inhuurt als adviseur bij een aantal zaken, vindt hij dat interessant, maar ook stressvol.
Titel
Perception. Het complete eerste seizoen
Acteur
Eric McCormack 1963- Rachel Leigh Cook Kelly Rowan Arjay Smith
Componist
Tree Adams
Taal
Engels
Uitgever
Buena Vista Home Entertainment, 2014
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2012
Speelduur
ca. 420 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Engels voor slechthorenden
EAN
8717418424602

Besprekingen

Eerste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie uit 2012 van de ABC Studios. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Dr. Daniel Pierce (Eric McCormack), een schizofrene neurowetenschapper die een zenuwinstorting heeft gehad waarna hij zijn baan als profiler bij de politie moest opgeven, maar ook een jaar sabbatical als docent moest nemen. Daniel weigert medicatie te nemen omdat hij helder wil blijven. Daarom huurt hij een assistent in, Max Lewicki, die hem op het juiste spoor moet houden. Als een voormalig studente, nu werkzaam bij de FBI, hem inhuurt als adviseur bij een aantal zaken, vindt hij dat interessant, maar ook stressvol. Alice Nelson (Dvd Verdict 29 mei 2013,i) geeft 92 (van 100) punten en vindt het idee niet bijster origineel maar deze serie heeft de juiste personages, goede chemie, prachtig acteerwerk en een boeiend script.

Over Eric McCormack

CC BY 3.0 - Foto van/door David Shankbone

Eric McCormack (Toronto (Ontario), 18 april 1963) is een Canadese acteur. In Nederland en België werd hij vooral bekend door de vertolking van de rol van de homoseksuele advocaat Will Truman in de comedy Will & Grace. Voor die rol kreeg hij in 2001 een Emmy Award.

Biografie

Jeugd

McCormack groeide op in Toronto. Met de steun van zijn ouders volgde hij opleidingen aan de Ryerson Toneelschool in Toronto en aan de Banff School van Kunsten. Vervolgens nam hij vijf seizoenen deel aan het Stratford Shakespeare Festival. Daarna verhuisde hij naar Vancouver, waar hij terechtkwam in de televisie- en filmwereld. Hij heeft zowel een Canadees als een Amerikaans paspoort.

Carrière

Sinds 1990 heeft Eric McCormack in veel series en televisiefilms gespeeld. In 2001 maakte hij zijn debuut op Broadway als Harold Hill in de produ…Lees verder op Wikipedia