Boek Nederlands

Tapas en andere heerlijke hapjes in 30 minuten

Dominique Wynter (auteur)
+1
Tapas en andere heerlijke hapjes in 30 minuten
×
Tapas en andere heerlijke hapjes in 30 minuten Tapas en andere heerlijke hapjes in 30 minuten

Tapas en andere heerlijke hapjes in 30 minuten

Dominique Wynter (auteur)

Als gastheer of gastvrouw vind je het steeds belangrijker om je gasten echt in de watten te leggen. En hoe kan dat beter dan met een keur aan diverse hapjes?

Met Tapas en andere heerlijke hapjes in 30 minuten komen je gasten altijd aan hun trekken, of ze nu vegetariër zijn of toch graag een stukje vis of vlees eten. Met de 90 originele recepten kun je zelfs een heel menu samenste

Onderwerp
Tapas Hapjes
Titel
Tapas en andere heerlijke hapjes in 30 minuten
Auteur
Dominique Wynter
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Antwerpen: Standaard, 2010
159 p. : ill.
ISBN
9789002235849 (paperback)

Besprekingen

Voor wie weinig kookervaring heeft, maar iets wil vieren, is dit boekje vol eenvoudige en snel te maken kleine hapjes ideaal. Niet alleen Spaanse tapas, ook hapjes uit allerlei andere landen staan erin: Japanse zalmburgertjes, Indische gehaktballetjes, Engelse minisandwiches. De hapjes zijn ingedeeld naar de wijze van serveren, zoals Met de vingers, Op een lepel, Voor zoetebekjes. In het register achterin staan de recepten gerangschikt naar soort: koude en warme hapjes, soepjes, dessertjes, hapjes met vlees, kip, vis, schaal- en schelpdieren, vegetarisch en met kaas. De receptteksten bestaan uit een ingrediëntenlijst en stapsgewijze beschrijving van de handelingen. De helft van de recepten heeft een foto van het bereide gerecht. Het kleine boekje heeft een handzaam, vierkant formaat, met een kleurige en duidelijke opmaak: ieder hoofdstuk een andere kleurcombinatie. Een boekje zonder poespas met simpele, feestelijke hapjes voor bij de borrel, vooraf of als buffet.