Boek
Nederlands

Als er een ander is : familieroman

Carla Vermaat (auteur)
+1
Als er een ander is : familieroman
×
Als er een ander is : familieroman Als er een ander is : familieroman

Als er een ander is : familieroman

In de reeks:
Een vrouw die denkt haar droomman gevonden te hebben, ontvangt geheimzinnige berichten waarin ze voor hem gewaarschuwd wordt.
Titel
Als er een ander is : familieroman
Auteur
Carla Vermaat
Taal
Nederlands
Uitgever
Arnhem: Ellessy, © 2021
339 p.
ISBN
9789086604326 (paperback)

Besprekingen

Verpleegkundige Andrea Mackay uit Seattle ontmoet financieel adviseur Kevin Perry. Ze denkt in hem haar droomman gevonden te hebben maar al gauw gebeuren er vreemde dingen. Andrea krijgt anonieme berichten over Kevin en wordt achtervolgd door een geheimzinnige vrouw. Van haar hoort ze hoe Kevin haar bedriegt maar ze twijfelt of de berichten kloppen. Via vriendin Molly in Oakleigh Cove heeft ze ondertussen vriendschap gesloten met Vincent Boon, eigenaar van het plaatselijke café en beroemd om zijn donuts. De keuze tussen de twee mannen lijkt een moeilijke voor de hoofdpersoon. Een vlot geschreven en prettig leesbaar verhaal waarin karakters en motieven goed zijn uitgewerkt. Het boek heeft een lijntje naar ‘Als een blad in de wind’* uit 2020 waarin vriendin Molly de hoofdfiguur is. De auteur schrijft zowel misdaad- als familieromans.

Over Carla Vermaat

CC-BY-SA-3.0 - Foto van/door

Carla Vermaat op de Nederlandstalige Wikipedia

(Originele tekst: Carla Vermaat )

Carla Vermaat (geboren in Wormerveer, 1952) is een Nederlands schrijver van thrillers en romans. Ze schrijft ook damesromans. Haar eerste boek kwam uit in 1976. Ze schrijft ook onder het pseudoniem Mary Morgan (thrillers), en voor de Favoriet Roman Series van Uitgeverij Marken gebruikt ze Susanna Verbeek als pseudoniem.

Naast schrijven houdt ze zich intensief bezig met schilderen. Aquarellen en olieverf op waterbasis hebben haar voorkeur. Ze woont in Zaandam maar om inspiratie op te doen reist ze regelmatig naar Cornwall, Zuid Engeland, en recentelijk, voor research voor haar drie laatste 'Als'-boeken, naar Canada en de Verenigde Staten.

Bibliografie

Romans

  • De Noodlottige vergissing - (uitg. West-Friesland - 1976)
  • Een verloofde gevraagd - (uitg. West-Friesland - 1976)
  • De kluizenaar van Sarki - (uitg. West-Friesland - 1977)
  • Weddens…Lees verder op Wikipedia

Suggesties