Cd

Built To Spill plays the songs of Daniel Johnston

Built to Spill (uitvoerder), Daniel Johnston (naar het werk van)
+1
Built To Spill plays the songs of Daniel Johnston
×
Built To Spill plays the songs of Daniel Johnston Built To Spill plays the songs of Daniel Johnston

Built To Spill plays the songs of Daniel Johnston

Titel
Built To Spill plays the songs of Daniel Johnston
Uitvoerder
Built to Spill
Naar het werk van
Daniel Johnston 1961-2019
Uitgever
Ernest Jenning Record, 2020
1 cd
Speelduur
00:34:25
EAN
0600064796729
CDR
JK245749

Over Built to Spill

CC BY 2.0 - Foto van/door Treefort Music Fest

Built to Spill is een Amerikaanse indierockband. De band werd in 1992 opgericht in Boise door Doug Martsch, Brett Nelson en Ralf Youtz. De band groeide in de jaren 1990 uit tot een van de populairste indierockformaties. Na het succes van There's nothing wrong with love (1994) tekende Built to Spill bij Warner Bros. waar ze een reeks van albums zouden uitgeven.

Discografie

  • Ultimate alternative wavers, 1993
  • There's nothing wrong with love, 1994
  • Perfect from now on, 1997
  • Keep it like a secret, 1999
  • Ancient melodies of the future, 2001
  • You in reverse, 2006
  • There is no enemy, 2009
  • Untethered moon, 2015
  • Built To Spill plays the songs of Daniel Johnston, 2020

Externe links